Bestratingsmaterialen

Reijnders bestratingsmaterialen Boxtel

Reijnders B.V. is tevens een handelsonderneming in gebruikte en nieuwe bestratingsmaterialen en stenen. De bestratingen worden door ons over heel Nederland opgekocht en verhandeld aan gemeentes, aannemers, hoveniers, stratenmakers en particulieren.

Contact

Wilt u ook weten of er voor u “klinkers in aantocht” zijn of wilt u een partij bestratingsmateriaal verkopen, neem dan telefonisch contact op met één van onze medewerkers op 0411 – 760076, maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur, of mail naar bestrating@reijndersbv.nl

Klik hier voor de speciale bestratingsmaterialen site voor een compleet overzicht

Grote voorraden. Ruime keuze.

Op ons terrein aan de Ladonkseweg 28 te Boxtel hebben wij grote voorraden gebruikte en nieuw bestratingsmateriaal. Of u nu gebakken klinkers of betonklinkers, tegels, splitsoorten, megablokken, natuursteen of betonbanden zoekt, wij hebben altijd wel iets naar uw wens.

Klinkers in aantocht

Bij Reijnders bestratingsmaterialen weten we waar en wanneer bestratingmateriaal vrij komt. Projectontwikkelaars, aannemers en gemeentes melden vaak lang van te voren hun partijen bestratingsmaterialen aan voor verkoop. Hierdoor kan Reijnders ook inspelen op uw behoefte voor (tijdelijke) bestrating in de toekomst. Klik voor meer klinkers in aantocht.

Aankoop

Heeft u als projectontwikkelaar, aannemer of als ambtenaar van een gemeente te maken met straten die opengebroken worden en wilt u direct of op termijn van het bestratingsmateriaal af, dan bent u ook bij Reijnders aan het goede adres.

Duidelijke afspraken

We maken afspraken met u over de vergoeding van de partij. U bepaalt wanneer, waar en hoe het bestratingsmateriaal opgehaald moet worden. Reijnders regelt voor u alle afvoer en transport. Zonder omkijken.

Vragen?

Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers.

Klik hier