Biokolen

Materiaal

Biokolen is een samenstelling van een biomassaproduct en een kolenproduct. Het voordeel is dat er minder CO2 uitstoot ontstaat.

Toepassing

Door de inzet van biokolen in elektriciteitscentrales wekt men duurzame energie op wat beter is voor het milieu. In vele gevallen zijn de meeste gewone kolen 1 op 1 te vervangen door biokolen.

Eigenschappen

Biokolen zijn in veel soorten en maten verkrijgbaar. Reijnders is in staat om op basis van uw specificaties een voorstel te maken voor een optimale samenstelling ten behoeve van uw proces.

Vragen?

Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers.

Klik hier

Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. realiseert zich dat werknemers het fundament van het bedrijf zijn. Juist daarom wil Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. graag inzicht in de duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers en inzicht in de flexibiliteit van de arbeidsorganisatie. Dit geeft de mogelijkheid om toekomstige problemen te voorkomen door een meer preventief beleid te voeren op het gebied van ontwikkelmogelijkheden, flexibilisering en mobiliteitsmogelijkheden. Door middel van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door WinKracht|HR kan het vertrekpunt worden bepaald. Dit geeft richting om medewerkers duurzaam op een prettige maar toch flexibele wijze in te zetten.