Specialist in Coal products

Reijnders is specialized in trading, refinement and transportation of Injection Coal products and is located in The Netherlands.

Injection Coal products can be delivered in customer tailored specification and size.

Reijnders is equipped with the latest technology in silo storage and is capable to meet the highest demanding requirements of its customers. Delivery of Injection Coal is possible to all specified requirements.

Besides Injection Coal products, Reijnders also delivers a large range of coal products such as: anthracite, ballast coal and bio-coal.

Delivery is possible:

  • in Big Bags (for overseas shipment or container)
  • in paper bags
  • by Tipper truck
  • by silo truck
  • by vessel

Questions?

You can contact our staff members directly.

Click here

Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. realiseert zich dat werknemers het fundament van het bedrijf zijn. Juist daarom wil Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. graag inzicht in de duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers en inzicht in de flexibiliteit van de arbeidsorganisatie. Dit geeft de mogelijkheid om toekomstige problemen te voorkomen door een meer preventief beleid te voeren op het gebied van ontwikkelmogelijkheden, flexibilisering en mobiliteitsmogelijkheden. Door middel van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door WinKracht|HR kan het vertrekpunt worden bepaald. Dit geeft richting om medewerkers duurzaam op een prettige maar toch flexibele wijze in te zetten.