Handels en Transportbedrijf Reijnders

Reijnders BV - Handels en transportbedrijf Reijnders BVHandels en Transportbedrijf Reijnders B.V. is gespecialiseerd in de handel op- en overslag en transport van kolenproducten. Bij Reijnders bent u aan het juiste adres, of het nu gaat om vaste vorm of stofvormige kolenproducten.

Doordat Reijnders alles in eigen beheer heeft vanaf de inkoop tot en met de aflevering van de producten, zijn we in staat elk product tegen de gewenste specificatie af te leveren bij de klant met behulp van de eigen transportvloot.

Bij Reijnders gaat niets te ver, of het nu gaat om het inkopen, verkopen, afzeven, drogen, verpakken, opslag, overslag of transport. Bij Reijnders staat het motto “Kan-niet bestaat niet” hoog in het vaandel en wordt er altijd naar een oplossing gezocht.

Onze medewerkers zetten zich allen voor 100 % in om alle klanten optimaal te bedienen.

Reijnders beschikt over 2 eigen productielocaties in Boxtel en Schiedam/Rotterdam waar de producten bewerkt, op- en overslagen worden.

Vragen?

Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers.

Klik hier

Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. realiseert zich dat werknemers het fundament van het bedrijf zijn. Juist daarom wil Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. graag inzicht in de duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers en inzicht in de flexibiliteit van de arbeidsorganisatie. Dit geeft de mogelijkheid om toekomstige problemen te voorkomen door een meer preventief beleid te voeren op het gebied van ontwikkelmogelijkheden, flexibilisering en mobiliteitsmogelijkheden. Door middel van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door WinKracht|HR kan het vertrekpunt worden bepaald. Dit geeft richting om medewerkers duurzaam op een prettige maar toch flexibele wijze in te zetten.