Handel

Reijnders is een handelsonderneming in alle soorten kolenproducten. Zowel in vaste vorm zoals ballastkolen ( steamcoal / kraftwerk-kolen) als stofvormige producten zoals inblaaskolen (injection coal / foamingdust).

Doordat Reijnders vanaf de inkoop tot aan de verkoop alles in eigen beheer verzorgt, zijn we in staat om voor iedere eindverbruiker de juiste kwaliteit te produceren en samen te stellen.

Inkoop / Verkoop

Reijnders koopt cq. verkoopt diverse kolensoorten in over de gehele wereld. Of het nu gaat om een partij van 50 – 100 mt of grotere partijen.

Mocht u (rest)partijen willen kopen en/of verkopen op het gebied van kolenproducten dan kunt u contact met ons opnemen.

Vragen?

Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers.

Klik hier

Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. realiseert zich dat werknemers het fundament van het bedrijf zijn. Juist daarom wil Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. graag inzicht in de duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers en inzicht in de flexibiliteit van de arbeidsorganisatie. Dit geeft de mogelijkheid om toekomstige problemen te voorkomen door een meer preventief beleid te voeren op het gebied van ontwikkelmogelijkheden, flexibilisering en mobiliteitsmogelijkheden. Door middel van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door WinKracht|HR kan het vertrekpunt worden bepaald. Dit geeft richting om medewerkers duurzaam op een prettige maar toch flexibele wijze in te zetten.