Antraciet

Materiaal

Foto ReijndersBV Antraciet

Antraciet is een vorm van steenkool die aan hoge druk en temperatuur blootgestaan heeft. Antraciet wordt gevormd bij extra compressie van steenkool, dat op zijn beurt een hoger temperatuur- en drukregime heeft doorstaan dan bruinkool. Antraciet heeft een hoog koolstofgehalte en laagvluchtige bestandsdelen.

Toepassing

Antraciet word het meest gebruikt in een staalfabriek voor de productie van staal als koolstofdrager tijdens het smeltproces.

Specificaties

Bandbreedte
Antraciet 0,2 – 3 mm
Antraciet 3,0 – 7 mm
Antraciet 6 – 12 mm
Antraciet 12 – 22 mm
Antraciet 25 – 40 mm

Levering

Antraciet kan geleverd worden per:

  • Silo Truck
  • Kipper Truck
  • Big Bag
  • Papieren zakken
  • Schip

Vragen?

Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers.

Klik hier

Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. realiseert zich dat werknemers het fundament van het bedrijf zijn. Juist daarom wil Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. graag inzicht in de duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers en inzicht in de flexibiliteit van de arbeidsorganisatie. Dit geeft de mogelijkheid om toekomstige problemen te voorkomen door een meer preventief beleid te voeren op het gebied van ontwikkelmogelijkheden, flexibilisering en mobiliteitsmogelijkheden. Door middel van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door WinKracht|HR kan het vertrekpunt worden bepaald. Dit geeft richting om medewerkers duurzaam op een prettige maar toch flexibele wijze in te zetten.