Ballastkolen

Materiaal

Foto ReijndersBV AntracietBallastkolen zijn kolen samengesteld uit verschillende soorten en kwaliteiten kolen volgens de gewenste specificaties zodat elektriciteitscentrales hiermee kunnen werken.

Door onze jarenlange ervaring met de productie van ballastkolen, zijn wij met onze moderne installaties in staat om een stabiel product te produceren zowel op basis van stookwaarde als ook de korrelopbouw.

Toepassing

Foto ReijndersBV Kolencentrales

Ballastkolen worden gebruikt in kolencentrales voor het opwekken van stroom.

Specificaties

Afmeting 0 – 40 mm
40 – 80 mm
Vluchtige stoffen 20 – 25 %
Vochtgehalte 10 – 15 %
Asgehalte 18 – 22%
Zwavelgehalte 1,0 – 1,5%
Stookwaarde circa 5.000 Kcal

Levering

Ballastkolen kunnen geleverd worden per:

  • Kipper-truck
  • Big Bag
  • Schip

Vragen?

Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers.

Klik hier

Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. realiseert zich dat werknemers het fundament van het bedrijf zijn. Juist daarom wil Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. graag inzicht in de duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers en inzicht in de flexibiliteit van de arbeidsorganisatie. Dit geeft de mogelijkheid om toekomstige problemen te voorkomen door een meer preventief beleid te voeren op het gebied van ontwikkelmogelijkheden, flexibilisering en mobiliteitsmogelijkheden. Door middel van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door WinKracht|HR kan het vertrekpunt worden bepaald. Dit geeft richting om medewerkers duurzaam op een prettige maar toch flexibele wijze in te zetten.