Over Reijnders

Historie

Foto Reijnders BV Historie Mack   Foto Reijnders BV Historie Mack

Succesverhalen beginnen vaak met iets heel simpels. Het is juni 1962: Toon Reijnders werkt als bedrijfswagen-vertegenwoordiger en ruilde volgens zijn werkgever de bovenstaande Mack tegen een te hoge prijs in. Hij besluit deze Mack dan maar zelf te kopen om er in eerste instantie zand en later kolenbriketten mee te gaan vervoeren.

Ruim 50 jaar

   Foto Reijnders BV Anno 2013

Ruim 50 jaar later is Toon Reijnders’ zijn éénmanszaak uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in kolenproducten.

Reijnders levert met eigen vrachtwagens, klantspecifieke kolenproducten door heel Europa. Buiten Europa leveren we de producten middels zeecontainers.

Vragen?

Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers.

Klik hier

Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. realiseert zich dat werknemers het fundament van het bedrijf zijn. Juist daarom wil Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. graag inzicht in de duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers en inzicht in de flexibiliteit van de arbeidsorganisatie. Dit geeft de mogelijkheid om toekomstige problemen te voorkomen door een meer preventief beleid te voeren op het gebied van ontwikkelmogelijkheden, flexibilisering en mobiliteitsmogelijkheden. Door middel van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door WinKracht|HR kan het vertrekpunt worden bepaald. Dit geeft richting om medewerkers duurzaam op een prettige maar toch flexibele wijze in te zetten.