Veredeling

Veredeling

Reijnders heeft de beschikking over diverse machines om de producten te veredelen.

Zeefinstallaties

Reijnders beschikt over zeefinstallaties waarbij:

  • ongewenste producten kunnen worden uitgezeefd waardoor materiaalverontreinigingen zijn uitgesloten.
  • producten kunnen worden gesorteerd op diverse gewenste afmetingen.

Afzakinstallatie

Foto ReijndersBV AfzakinstallatieNadat het product voldoet aan de gewenste specificaties van de klant, kan het naast het vervoer per silowagen ook afgezakt worden in Big Bags.

Deze Big Bag heeft een inhoud van 1.000 – 1.500 liter voor opslag en vervoer van los gestorte goederen welke op pallets worden opgeslagen zodat het makkelijk met de heftruck kan worden verladen. Desgewenst kan dit in vochtvrije Bigs Bags worden opgeslagen.

Vragen?

Neem dan direct contact op met één van onze medewerkers.

Klik hier

Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. realiseert zich dat werknemers het fundament van het bedrijf zijn. Juist daarom wil Handels- en Transportbedrijf Reijnders B.V. graag inzicht in de duurzame inzetbaarheid van zijn medewerkers en inzicht in de flexibiliteit van de arbeidsorganisatie. Dit geeft de mogelijkheid om toekomstige problemen te voorkomen door een meer preventief beleid te voeren op het gebied van ontwikkelmogelijkheden, flexibilisering en mobiliteitsmogelijkheden. Door middel van een onderzoek dat uitgevoerd wordt door WinKracht|HR kan het vertrekpunt worden bepaald. Dit geeft richting om medewerkers duurzaam op een prettige maar toch flexibele wijze in te zetten.